Nyt full service produktionsfirma med speciale inden for stage automation

VIGSØ er et velkendt og stortudlejningsfirma i Jylland, som i særlig grad har lysudstyr, LED skærme og rigging på hylderne med fokus på dry hire. VIGSØ er ejet af Christian Vigsø, og han har i samarbejde med australieren Blake McNally startet et nyt firma, som får fokus på stage automation, med sikkerhed som et primært omdrejningspunkt. Det nye firma hedder MOTOR Stage Automation.

Motoriseret bevægelse af udstyr, udsmykning og for den sags skyld personer er blevet en større og større del af shows, koncerter og events. Det er i høj grad startet i teater- og musicalgenren og har derfra spredt sig ud til alle andre former for underholdning. Her bruges motorer og kraner, hvor der med de nyeste teknikker kan udføres bevægelser, der dels er yderst præcise og dels også kan udføres show efter show med samme nøjagtighed og konsistens. Scenemotorer og -bevægelse er yderst specialiseret, og der er stor variation fra et show til et andet. Samtidig udgør sikkerheden en altafgørende faktor, fordi kunstnere og publikum ofte er i nærheden af en motoriseret bevægelse, der kan få katastrofale konsekvenser, hvis sikkerheden ikke sættes i højsædet. Derfor kræver udlejning og afvikling med dette maskinel stor ekspertise og indsigt i metoder og regler.
READ FULL ARTICLE
We provide creative stage automation
services for the entertainment industry.
MOTOR
Uraniavej 4
8700 Horsens
Denmark

Tel: +45 70 50 50 60
info@motor-stage.com

DK42052981
Copyright © 2021 all rights reserved
Join our emailing list

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram